MARPRO

Danmarks Bedste Business Case (Event only in Danish)
13 November 2019 09:30 AM - 04:30 PM


Ingeniørforeningen i Danmark
Kalvebod Brygge 31-33
København, 1780
Denmark

Category 

Event Dates and Times
Description
Ingenting, absolut ingenting er blevet bedre indenfor danske virksomheder og offentlige institutioners evne til at arbejde med business cases og gevinstrealisering de sidste mange år.

Og trækker man de tydelige eksempler om fejlskudte projekter; ”Sundhedsplatformen”, ”indkøb af nye kampfly” eller ”Rejsekortet” frem i lyset, så er der et stort behov for at få sat fokus på, hvordan virksomheder og offentlige institutioner kan og bør arbejde med business cases og gevinstrealisering.

”Business casen understøtter ikke strategien, og gevinstrealiseringen halter!"

Martin J. Ernst, CEO, 1stroke

De sidste syv års undersøgelser af danske virksomheders og organisationers brug af business cases og gevinstrealisering taler deres eget sprog. Undersøgelserne har givet et unikt indblik i og en temperaturmåling på, hvor langt virksomheder og organisationer er kommet med brugen af business cases og gevinstrealisering. Især gevinstrealiseringen er et område, der fortsat mangler fuld opmærksomhed og giver udfordringer for virksomheder og organisationer.

Det og meget mere ønsker vi med ”Danmarks bedste business case” at sætte fokus på. Vi vil vise, at de gode eksempler findes, så andre kan blive bedre.

Målet er at skabe et fundament, hvor vi som virksomheder og offentlige organisationer kan tage en diskussion af, hvordan vi kommer til at gennemføre effektive projekter og skabe projekter, der understøtter strategien og skaber reel værdi til deres respektive organisationer. Uanset om den værdi er en regnskabsmæssig effekt, en forbedring af klimaet eller nogle af de andre af vores (FNs) verdensmål.
Map
Address
Ratings