Udadvendt maskinmester/salgsingeniør


Hans Buch
Roskildevej 8-10
Denmark

Sector
Equipment Suppliers
Application Closing Date
16/07/2019
Experience Required
Yes
Degree Required
Yes
Employment Type
Employee
Work Schedule
Full-Time
Job Description
Har du høje ambitioner og lyst til at arbejde inden for teknisk salg?

Som Salgsingeniør skal man ikke være bange for ordet salg

for det er absolut kernen i jobbet. Men du sælger ved at bruge din gode tekniske viden, og måske endda dine håndværksmæssige færdigheder, til at skabe de helt rigtige løsninger for kunden. Du besidder en høj faglig stolthed, nyder at sparre og dele din viden med andre og er en udpræget holdspiller, der arbejder for at sikre vores fælles succes.

Du må gerne være nyuddannet som f.eks. Maskinmester, Elektriker, Ingeniør, Elektromekaniker eller lignende, men det er bestemt ikke forbudt også at have et par års arbejdserfaring. Du har ambitioner om at udvikle dig fagligt og personligt og vil trives godt med en stejl læringskurve. Dit tekniske fundament er dog på plads, og i din tilgang til dit arbejde er du ansvars- og kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og god til selvstændigt at planlægge og gennemføre dine opgaver.

Kun fantasien sætter grænser for de løsninger, vi skaber sammen med vores kunder

Vi har allerede planlagt en grundig oplæring, og i fællesskab laver vi et uddannelsesforløb, som vil supplere din løbende indføring i jobbet. Du bliver en vigtig medspiller i vores organisation inden for salg af instrumentering, pneumatik, procesventiler samt pumper og motorer. I tæt samarbejde med bl.a. produktchefer og vores interne salgsorganisation skal du være med til at udvikle det danske marked med produkter og løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Kunder er i starten primært på Sjælland, og senere længere væk. I denne stilling får du stor indflydelse på dine salgsaktiviteter, og du får en omfattende produktviden, så du selvstændigt kan supportere og rådgive kunder og følge opgaverne fra idé over udvikling til succes.

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Technical Group (FSTG) består af fire selskaber, herunder Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik, Hans Buch og Johs Thornam. Tilsammen beskæftiger FSTG godt 200 medarbejdere og har en global omsætning på ca. 600 mio. kroner. Ud over vores kontorer i Danmark har vi afdelinger i Holland, USA og Kina.

Hos Fritz Schur Technical Group er vi stolte af vores kultur. Der er fokus på den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Medarbejderne får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de og dermed virksomheden fortsat udvikler sig. Tonen er uhøjtidelig, der er masser af sociale arrangementer og en god og sund kantineordning. Du kan læse mere på www.fstg.dk.

Vil du høre mere om stillingen

Rekrutteringsprocessen varetages af MARPRO Search & Selection, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jakob le Fevre på 6160 6062.

Ansøgningsfrist er 16. juli 2019, men vi tager løbende kandidater ind til samtale og vil nedtage jobannoncen, når stillingen bliver besat.

Hvis du ud fra ovenstående er blevet nysgerrig eller måske endda overbevist, så upload en ansøgning allerede i dag, ved at klikke på Apply.
 
Map
Address
Company Contact Information
MARPRO ApS. Jakob le Fevre
Facebook LinkedIn Twitter
Established in 2013 MARPRO Search and Selection is a recruitment company specialized in shore-based profiles with maritime experience.

MARPRO can assist with search and selection of relevant profiles and act as an employment agency for consultants and freelancers.

Our strongest asset is our extensive network within the maritime business and our online and social media presence that we have carefully build up since 2007.

Our prices are competitive and we operate under no cure - no pay terms.

The brand MARPRO is well-known and respected in the industry and relevant candidates are registering in our internal database, signing up to our newsletters, registering on our websites or following our social media every day.