Teknisk Rådgiver


Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
Denmark

Category
Sector
Product Suppliers
Application Closing Date
04/10/2019
Employment Type
Employee
Work Schedule
Full-Time
Job Description
På vegne af Hans Buch A/S søger MARPRO en Teknisk Rådgiver.

Kan du tænke dig at arbejde inden for teknisk salg?

Kun fantasien sætter grænser for de løsninger, vi skaber sammen med vores kunder

Vi tror på værdien af at lave en langsigtet investering i vores medarbejdere, og vi ønsker at skabe de optimale forudsætninger for, at du får succes i dit job.

Vi har allerede planlagt en grundig oplæring, og i fællesskab laver vi et uddannelsesforløb, som vil supplere din løbende indføring i jobbet. Du bliver en vigtig medspiller i vores organisation inden for salg af instrumentering, pneumatik, procesventiler samt pumper og motorer. I tæt samarbejde med bl.a. produktchefer og vores eksterne salgsorganisation skal du være med til at udvikle det danske marked med produkter og løsninger, som er til gavn for vores kunder. I denne stilling får du stor indflydelse på din udvikling, og du får en omfattende produktviden, så du selvstændigt kan supportere og rådgive kunder og følge opgaverne fra idé over udvikling til succes.

Som Teknisk Rådgiver skal man ikke være bange for salg


for det er også en del af jobbet. Du er første led i vores tekniske kunderådgivning, hvor du bruger din gode tekniske viden – og måske endda dine håndværksmæssige færdigheder – til at skabe de helt rigtige løsninger for kunden. Du besidder en høj faglig stolthed, nyder at sparre og dele din viden med andre og er en udpræget holdspiller, der arbejder for at sikre vores fælles succes.

Du må gerne være nyuddannet som f.eks. Maskinmester, Elektriker, Ingeniør, Elektromekaniker eller lignende uddannelse, men det er bestemt ikke forbudt også at have et par års arbejdserfaring. Du har ambitioner om at udvikle dig fagligt og personligt. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og god til selvstændigt at planlægge og gennemføre dine opgaver.

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Technical Group (FSTG) består af fire selskaber, herunder Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik, Hans Buch og Johs Thornam. Tilsammen beskæftiger FSTG godt 200 medarbejdere og har en global omsætning på ca. 600 mio. kroner. Ud over vores kontorer i Danmark har vi afdelinger i Holland, USA og Kina.

Hos Fritz Schur Technical Group er vi stolte af vores kultur. Der er fokus på den enkelte medarbejder og dennes trivsel. Medarbejderne får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de og dermed virksomheden fortsat udvikler sig. Tonen er uhøjtidelig, der er masser af sociale arrangementer og en god og sund kantineordning. Du kan læse mere på www.fstg.dk.

Vil du høre mere om stillingen

så giv Jakob le Fevre fra MARPRO et kald på 5370 0995.

Ansøg


Hvis du ud fra ovenstående er blevet nysgerrig eller måske endda overbevist, så send os en ansøgning. Deadline er 4. oktober 2019.

Vi tager løbende kandidater ind til samtale og nedtager opslaget, når stillingen er besat.


 
Map
Address
Company Contact Information
MARPRO ApS.
Jakob le Fevre
Klostermosevej 140
Helsingør 3000
Denmark
MARPRO ApS. Jakob le Fevre
Facebook LinkedIn Twitter
Established in 2013 MARPRO Search and Selection is a recruitment company. We are specialized in profiles with maritime experience.

MARPRO can assist with headhunting & Search and Selection of relevant profiles and act as an employment agency for consultants and freelancers.

Our strongest asset is our extensive network within the maritime business, and our online and social media presence, that we have carefully build up.

Our prices are competitive and we operate under no cure - no pay terms.

Contact us to learn more.