Technical Superintendent - Midtjylland


MARPRO ApS.
Denmark

Category
Sector
Shipowners
Application Closing Date
05/12/2018
Experience Required
Yes
Employment Type
Employee
Work Schedule
Full-Time
Job Description

På vegne af vores klient, et dynamisk rederi i vækst, søger MARPRO en Technical Superintendent.

Dine primære funktioner vil være at fungere som bindeled imellem land og sø, samt at assistere besætningerne ombord når de har behov for teknisk assistance. Din arbejdsplads er på kontoret, men du vil ofte være ude på skibene for at assistere, supervisere og for hele tiden at holde dig opdateret på alle de tekniske systemer der forefindes ombord på skibene.

Vi forventer at du er uddannet maskinist eller maskinmester og at du har praktisk erfaring fra søen. Sidder du i en stilling som Technical Superintendent allerede er det en fordel, men i det her tilfælde er det ikke kun skrivebordsarbejde, der er brug for en hands-on profil der er glad for at trække i kedeldragten. Du har erfaring med både motorer og systemer ombord på skibe og har generel god teknisk indsigt. Desuden har du kommerciel forståelse og kan assistere ved forhandlinger med leverandører. Endeligt så både taler og skriver du engelsk.

Som person er du seriøs og punktlig, du er fleksibel i forhold til din arbejdstid, du er god til at kommunikere på alle niveauer og du forstår de udfordringer de måtte have på søen. Du er mødestabil og en teamplayer og vigtigst af alt, du er en god kollega.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, så vil vi rigtig gerne se en ansøgning fra dig.

Rederiet er kendetegnet ved en flad organisation, højt til loftet og en uformel omgangstone.

Du vil blive tilbudt en attraktiv kompensationspakke der modsvarer dine kvalifikationer.

På grund af Persondataforordningen accepterer vi ikke ansøgninger der fremsendes via e-mail. Du bedes fremsende dit CV og skrive et cover letter via ansøgningslinket, hvor du kort kan uddybe hvorfor du er den rigtige til denne her opgave.

Deadline for ansøgninger er d. 5 dec. 2018 men send din ansøgning asap. for vi tager løbende kandidater ind til samtale og tager stillingsopslaget ned, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Jakob le Fevre fra MARPRO på +45 6160 6062.


 
Company Contact Information
Facebook LinkedIn Twitter
Established in 2013 MARPRO is a Consulting company specialized in the maritime business.

Our strongest asset is our extensive network within the maritime business and our online and social media presence that we have carefully build up since 2007. We know the dynamics of the business, not only in Denmark where the headquarter is located, but on a global scale.

The brand MARPRO is well-known and respected in the industry and relevant candidates are registering in our internal database, signing up to our newsletters, registering on our websites or following our social media every day.

We are an innovation driven company utilizing latest technology to ensure that our tools are the best available on the market.

MARPRO can assist with Headhunting, Search & Selection, Executive Search and Assessments delivered by the world recognized profile analysis system Thomas International. We furthermore match companies with suitable agents, promote companies and assist with sales & marketing consultancy.