SUNDBUSSERNE søger skibsassistent til tiltrædelse snarest


SUNDBUSSERNE
Færgevej 24
Denmark

Sector
Shipowners
Experience Required
Yes
Employment Type
Employee
Work Schedule
Full-Time
Job Description

På vegne af vores klient SUNDBUSSERNE søger MARPRO en Skibsassistent til fastansættelse på fuld tid.

Til vores ruter Helsingør-Helsingborg og København-Hven-Helsingør søger vi en Befaren Skibsassistent med gyldigt grundlæggende søsikkerhed- og brandbekæmpelsesbevis, til ansættelse så hurtigt som muligt.

Vi sejler ruten Helsingør – Helsingborg hele året og til maj starter vi en ny rute: København – Hven – Helsingør. Der er ikke mulighed for overnatning ombord så du skal enten bo eller have overnatningsmulighed inden for en naturlig pendlerafstand af Helsingør eller København. Skibene sejler på DIS og tørnen er 1:1.

Det daglige arbejde består i ankomst/afgang, proviantering og passagerhåndtering men alle i vores rederi assisterer med de daglige praktiske opgaver i tæt samarbejde med de øvrige ”familie” medlemmer.

Vi er på udkig efter en serviceminded person, der finder glæde i at skabe en god oplevelse for vores passagerer. Vi forventer at du kommunikerer ubesværet på enten dansk eller svensk og at du er mødestabil. Har du erfaring med at sejle med passagerer er det en fordel – men det er ikke et krav.

Hvis du er interesseret, kan du ringe til Jakob le Fevre fra MARPRO på +45 6160 6062 eller ansøge via vores HR manager system. Med reference til GDPR kan vi desværre ikke acceptere ansøgninger sendt på e-mail. Du bedes i coverletter kort beskrive hvorfor du mener at du kunne være den rigtige samt uploade et opdateret CV. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og nedtager stillingsopslaget når vi har fundet den rette.

Siden 1958 har Sundbusserne sejlet passagerer mellem Helsingør og Helsingborg, og ruten er i dag en institution i sig selv, for både danskere og svenskere. Med en sejltid på 20 minutter og afgang hver time forbinder vi hele dagen Helsingør og Helsingborg over Øresund på det smalleste sted – City to City. Derfor hedder vi Sundbusserne. Siden 2010 har Pernille sejlet mange hundrede tusinde glade passagerer frem og tilbage mellem Helsingør og Helsingborg. Ud over den gode og helt særlige stemning ombord, har specielt det altid frisksmurte smørrebrød vakt stor begejstring, ligesom de tilbagevendende musikalske arrangementer på Sundet.


 
Map
Address
Company Contact Information
MARPRO ApS. Jakob le Fevre
Facebook LinkedIn Twitter
Established in 2013 MARPRO Search and Selection is a recruitment company specialized in shore-based profiles with maritime experience.

MARPRO can assist with search and selection of relevant profiles and act as an employment agency for consultants and freelancers.

Our strongest asset is our extensive network within the maritime business and our online and social media presence that we have carefully build up since 2007.

Our prices are competitive and we operate under no cure - no pay terms.

The brand MARPRO is well-known and respected in the industry and relevant candidates are registering in our internal database, signing up to our newsletters, registering on our websites or following our social media every day.