Divisionschef - Hans Buch - Copenhagen, Denmark


Roskildevej 8-10
Denmark

Sector
Equipment Suppliers
Application Closing Date
15/01/2018
Manages Others
Yes
Experience Required
Yes
Degree Required
Yes
Employment Type
Employee
Work Schedule
Full-Time
Job Description
På vegne af kunde søger MARPRO Search & Selection en Divisionschef til Hans Buch Marine.

Er du en visionær og dynamisk salgsleder, med solid erfaring indenfor salg og ledelse i den maritime branche kunne denne stilling være relevant for dig.

Hans Buch Marine https://hansbuch.dk/marine/ er en del af ingeniør- og handelsfirmaet Hans Buch https://hansbuch.dk/ der har eksisteret i snart 100 år og som i dag er ejet af Fritz Schur Technical Group. Afdelingens kerneforretning har i mange år været maritim elektronik samt service som distributør for Raytheon Anschütz, men gradvist er der kommet nye og spændende agenturer til.
 
I 2017 opkøbte Hans Buch G&O Trading, Deep Sea handelsafdelingen fra det tidligere Gertsen & Olufsen og fusionerede de to afdelinger, som nu består af et dedikeret team på +10 medarbejdere fordelt på 2 i Rotterdam og resten i Danmark.

Hans Buch Marine har tidligere været fokuseret på danske kunder, men nogle af de nye agenturer dækker hele Skandinavien. Et af de store potentialer er repræsentationen af ballastvandsbehandlingssystemet Erma First, som er et ud af tre systemer i hele verden der er godkendt af U.S. Coast Guard.

Som afdelingschef forventes det at du analyserer den nuværende forretning og lægger en klar strategi for fremtiden, som du eksekverer på, når den er godkendt af selskabets bestyrelse.

Dine professionelle kompetencer:
• Du har en baggrund fra den maritime branche, kommerciel, navigatør, maskinmester eller ingeniør og har et bredt netværk indenfor branchen
• Du har stået i spidsen for salg i den maritime branche før, gerne tekniske produkter, systemer samt service og kan præsentere dokumenterede resultater
• Du har min 5 års ledelseserfaring og går forrest når dine beslutninger skal føres ud i livet
• Du har tidligere haft ansvar for marketingsstrategi

Af personlige egenskaber efterspørger vi en profil der er:
• En resultatskabende, visionær, inspirerende og engageret leder
• Teamplayer (både I forhold til eget team men også i forhold til resten af huset)
• I besiddelse af et højt personligt drive
• Ekstrovert

Vi tilbyder:
• En attraktiv kompensationspakke der modsvarer dine kvalifikationer
• En stærk virksomhedskultur og gode rammer for personlig udvikling
• En plads i ledergruppen

Praktiske oplysninger:

Der kan forventes 60-80 rejsedage per år. Kontoret i beliggende i Albertslund. Ansøgningsfrist er d. 15. januar og ansættelse er så hurtigt som muligt. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og jobopslag nedtages når den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsprocessen er varetaget af MARPRO Search & Selection og du ansøger ved at sende en motiveret ansøgning samt CV til Managing Director Jakob le Fevre på lefevre@marpro.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe på +45 6160 6062.

Hans Buch A/S blev stiftet i 1918 som ingeniør- og handelsfirma, der har specialiseret sig i at finde de bedste og mest pålidelige løsninger til den danske industri inden for områder som proceskontrol og dataopsamling, måling, instrumentering, elektromekanik, pumper, marineudstyr og jernbaneudstyr. På trods af de mange år på bagen er Hans Buch en moderne virksomhed - og på grund af de mange år kan vi tilbyde en erfaring og viden ud over det sædvanlige, opsamlet gennem generationer af kompetente og nysgerrige medarbejdere. Beliggende i Albertslund og Skanderborg beskæftiger vi omkring 100 medarbejdere, der arbejder målrettet på at give vores kunder de konkurrencemæssige fordele, der skal til for at opnå de ønskede målsætninger.
Map
Address
Company Contact Information
Facebook LinkedIn Twitter
Established in 2013 MARPRO Search & Selection is an Executive Search Company, with focus on profiles with a Maritime, Offshore or Technical background.

We typically operate within Technical Ship Management, Commercial shipping, Equipment & Service Providers to the maritime business, Jobs at Sea, Ship Design & Shipbuilding & Executive Levels. We have specialized in hard-to-find profiles and pride ourselves with a very high success rate in our tasks.

MARPRO can assist with Executive Search, Selection of candidates and Assessments delivered by the world recognized profile analysis system Thomas International. We furthermore deliver consultants for project based work and match companies with suitable agents.